Idag har vi varit på stan, vi åkte bil dit och först gick vi in i en djuraffär och köpte lite leksaker åt mig, en aktivitetsboll jag skall visst bli fotbollsspelare tror matte. På eftermiddagen var jag ute i trädgården och då fick jag besök av Nicko min granne, en trevlig grabb hoppas att vi ses snart igen.

Nu har jag bott några veckor i mitt nya hem och det är bra. Vi har haft flera besök som kommit för att beundra mig. Jag har slutat att bitas för det tyckte inte matte om och det är viktigt att jag lyssnar på henne. Jag sköter mig bra säger husse och matte det menas att jag säger till när jag vill gå ut.

Idag har vi varit på stan, vi åkte bil först och sedan fick jag följa med in i en djuraffär. Matte tror att jag skall bli fotbollsspelare så hon köpte en boll åt mig. Bra affär för innan jag gick ut blev jag bjuden på godis. Sedan gick vi runt på stan och många ville ju klappa mig och berätta att det var det finaste de sett som om inte husse och matte visste det. När vi kom hem var jag trött och sov en lång stund. På eftermiddagen när jag var i trädgården fick jag besök av en granne Nicko inte visste jag att det fanns en kompis i huset bredvid! Trevlig grabb men han sprang fortare än mig men nästa gång skall jag nog springa fort jag också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.