Nu bor jag i Spanien!

Nu har det gått en lång tid sedan jag berättade något. Men mycket har hänt under dessa dagar.

Vi åkte bil och jag satt eller låg i min bur och hade det skönt. När bilen stannade lyftes jag ut och fick promenader och ibland var det matdags. På kvällen kom vi fram till något som kallas hotell, även där fick jag mat och nya promenader och träffa andra gäster. Hotell betyder att man får sova innan resan fortsätter. Nu har jag bott på flera hotell och matte är så stolt över att jag sköter mig så bra.

Sedan kom vi fram till vårt hus här i Spanien och här trivs jag bra, golven är svala och sköna och vi tar ofta promenader och då får jag träffa andra som finns här. Dagarna leker jag gärna på vår terass och då har jag koll på de som går förbi.

Vädret i Spanien är bättre än i Sverige lagom svalt på morgon och kväll men ungefär 17 +på dagarna men vissa sitter och solar sig och säger att det är varmt. Men det regnar inte! Så jag blir inte smutsig, ibland går vi upp till skogen och jag får springa med långlina i sanden, skönt att få springa fritt.

Vi har firat julafton det var trevligt, jag fick  paket med kul saker som gärna leker med mig. Husse försökte med att jag skulle ha tomteluva men det tyckte jag inte var något vidare så de bilderna blev inte bra.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.