Jag har en egen veterinär här i Spanien.

När vi kom hit åkte vi till en veterinär och visade upp oss. Det bestämdes då att han skulle ge mig en spruta idag så därför åkte vi dit. Ett trevligt ställe jag träffade en stor snäll svart hund som lät mig hälsa på honom. När det var min tur att gå in vägde husse mig och den visade ung. 21.5 kg, jag stod inte still så länge för jag ville ju hälsa på min veterinär.

Efteråt åkte vi och köpte lite blommor till matte så det skall bli fint på vår uteplats. På eftermiddagen tog vi en ny promenad och träffade då nya grannar som kom igår, även de hade en hund men han var inte intresserad han hälsade och gick sedan och lade sig.

Det är fint här och ofta får jag gå upp i skogen och där är det ännu finare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.