Nu har vi skönt väder igen.

Här har det varit blåsigt och lite kallt, säger matte jag tycker bara det är skönt att vara ute i min skog.

Igår gick vi igenom eukalyptusskogen där fanns det många kottar men jag fick inte äta upp dem, utan matte sade hela tiden nej men så fick jag godis istället. Det konstiga är att vi är ute så finns det så mycket att lukta på på trädstammarna. Vi har fått nya grannar de har två fina hundar som gärna vill hälsa på mig. Men eftersom de är äldre så måste jag lyssna på dem, dvs de bestämmer. Den ene är en fin Aridialterrier och den andre är en Foxterrier de kommer från Madrid så de är nog världvana, så jag får väl lära mig hur man hälsar. Dessutom går de också i koppel precis som jag så det är ordning och reda.

P.å bilden ser ni hur många grenar jag måste jobba med under våra promenader

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.