Underbara dagar!

Husse är här och vi är ute och promenerar och träffar andra hundar, ibland får jag hälsa och ibland måste jag bara passera, det bestäms av matte eller husse vad som gäller. På spanska heter Bernersennen hund Boyero de Berna, vi har lärt känna en fin ariedalterrier som flyttat in på området och hans husse är mycket förtjust i mig och även hans hund som är några år och egentligen bor i Madrid har visat mig hur man hälsar artigt på en tjej.

Denna veckan har varit lite jobbig, husse har envisats med att klippa mina klor och lite päls som fanns på mina tassar och det kliar så otroligt så jag tycker inte han skall göra det. Men återigen husse och matte bestämmer säger de och då måste man göra det. Man har också borstat mig men fortfarande har jag en riktigt god och mjuk valppäls.

På dagarna brukar jag leka med mina leksaker på terassen och jag är duktig på att leka tycker matte. Idag har jag blivit fotograferad här kommer några bilder hoppas ni ser hur fin jag är.

Här leker jag med min boll.

På promenad

Jag vaktar på terassen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.