En vacker morgon.

Nu har jag varit här en vecka, och det har hänt mycket. Vi har varit hos min veterinär och jag fick en spruta, det måste man ha om man är utomlands. Jag vägde 49.9 kg så visst är jag stor. Jag har varit på många sköna promenader i våra omgivningar och pratat med många nya hundar. När vi går på krogen sitter jag snällt bredvid och väntar.

I söndags hade husse riktig pälsvård med mig inte bara den där vanliga borstningen, trots att han borstade massor har jag fortfarande fin päls. Husse och matte sade att det var vinterpälsen som gick iväg.

Husse har åkt hem och matte och jag vaktar hans bil. Idag är det städdag och därför stannade jag kvar på terassen när vi tagit morgonronden dessutom är det skönt att få vara ute. Sedan blir det en tur till LaMata sade matte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.