Idag är jag 17 månader.

Vi har haft besök här i ett par veckor, det var trevligt men nu är det bara matte och jag igen. Maskarna har kommit från Pinjeträden så jag får inte gå överallt. När vi är ute så håller matte så hårt i kopplet ibland så att jag inte i misstag får nosa på marken. Men vi går lite andra vägar där det växer eukalyptusträd och där får jag nosa. Här finns många hundar som är ute men matte är sträng jag får inte hälsa som jag vill och hon kan minsann hålla hårt i kopplet så jag vet nog vem som bestämmer. Vintern har kommit och i veckan fick vi mycket regn som gjorde att jag var tvungen att hoppa över vattenpölarna, för jag tycker inte om att bli blöt om tassarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.