Jag har träffat en ny veterinär.

Eftersom jag haltat några dagar, tyckte matte att vi skulle åka till ett sjukhus med mig. Ett trevligt ställe med mycket dofter jag hade nästan inte tid att följa med in. När vi kom in fick jg ställa mig på vågen jag vägde 51.4 kg. Flickan i kassan sade att förra gången jag var där vägde jag 17 kg, hon viste ju inte att jag brukar väga mig i Spanien hos Julian, men visst är jag en stor kille nu!

Sedan fick jag träffa en veterinär som kände och klämde på mig och sedan fick jag vila en stund för att de ville fotografera mig,, det blir bättre bild om jag vilar sade de. När vi var färdiga fick jag medicin som jag skall ta i några dagar och sedan blir jag bra igen sade hon. Nu skall jag vila och ta det lugnt inga mer bollekar på ett par dagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.