2-års dag!

Idag fyller jag två år! Jag har redan gjort mycket under denna korta tid. Vi har flyttat till nytt hus och här har jag det bra. I helgen hade jag besök av min kompis Bon han stannade över natten så vi fick umgås lite mer. Här finns ganska många hundar men ingen mer Berner har vi sett än.

Igår var jag i Alingsås och hälsade på mina goda vänner, det var trevligt! Annars går dagarna väldigt fort och vi undersöker omgivningarna häromkring under våra promenader.

Idag har jag firat födelsedag med tårta och flagga. Jag fick sitta och titta på tårtan under tiden som det skulle tas en bild på mig men sedan sade matte varsågod och den smakade ljuvligt men tog fort slut, den var nog lite för liten för en stor tvååring.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.