Nu har jag kommit fram till Pinomar.

Vi har varit på resa i flera dagar., Vi har bott på hotell och husse och matte har sett till att jag kommit ut ur min bur med jämna mellanrum. Jag har fått sköna promenader och lukta på nya miljöer och träffat nya människor. Vi har åkt genom flera länder sägs det och sett mycket, alla hotellrum har varit olika en del med balkong och andra mindre. Men det har fungerat bra och alla verkar tycka att jag är tjusig. Men nu är vi framme i vårt hus och jag kände genast igen mig och jag har träffat grannarna och deras hundar. Vi har redan haft besök av en god vän som tycker mycket om mig och han klappade mig mycket. Sedan tog vi en skön kvällspromenad till fyran och träffade ytterligare en god vän. Maskarna är slut sägs det och det känns bra. Så nu ser jag framemot en skön tid i Spanien.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.