Nu är jag hemma i vårt svenska hus igen!

Vi har åkt i flera dagar och stannat på flera hotell. Men sista natten var bäst! Vi åkte till det stället jag kom ifrån.

Matten kände igen mig och jag pussade henne, hon hade flera hundar som såg ut som mig och alla var snälla och lät mig springa runt med dem. I morse hjälpte min första matte mig att bli en stor fin Bernerkille, jag blev borstad och badad. Det kändes riktigt skönt skall ni veta! Sedan fick jag leka en stund till innan vi åkte hem till vårt hus. Här har jag fått träffa min kompis Bon som skall bo här några dagar. Jag tror det kommer att bli en bra tid här hemma och jag får springa ut så mycket som jag vill bara jag kommer när husse eller matte ropar.

Har ni sett så många fina hundar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.