Det är skönt att vara hemma!

Här händer det saker hela tiden. Ibland kommer det besök av personer som har hundgodis med sig. Ibland kommer det ett litet barnbarn och leker med mig. Däremellan springer jag runt och flyttar stolpar för husse, behöver jag säga att han inte uppskattar hjälpen. Sedan kommer Bon ibland och då leker vi. På våra promenader träffar vi många andra hundar men det bästa med promenaderna är nog att få lukta på alla olika ställen.

Några gånger har jag fått åka med till Bons hem, den grabben har en stor gräsmatta att jaga runt på och han springer lite fortare än  mig så jag får verkligen ligga i.

Nu har jag också träffat min granne Nicko en trevlig hundgrabb vi brukar prata vid staketet.

Se så stor och fin jag är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.