Alltid händer det något!

Här har vi levt ett lugnt och trevligt liv med besök av Bon ibland och promenader i området.

Däremellan leker jag i min trädgård. Men denna helg har vi gjort utflykt. Vi åkte iväg med bilen och kom till ett ställe där det fanns kalvar och andra djur. Husse och jag gick och hälsade kalvarna och jag fick tillfälle att känna hur ett elstängsel fungerar.

Sedan fortsatte vi med bilen till ett hotell, jag är ju van att bo på hotell så det var inget nytt för mig.

I morse åkte vi vidare till barnbarnen och deras föräldrar. Trevligt att få träffa barnbarnen igen. Även där fanns det en bra trädgård där jag kunde leka som jag älskar.

I detta hus fanns det också två katter som fräste åt mig, husse och matte sade att jag inte fick röra dem. De säger alltid att jag inte får bry mig om katter, det sade man redan i Pinomar, kanske att jag någon gång lär känna en katt som vill prata med mig. Sedan åkte vi tillbaka hem och nu är allt som vanligt igen.

Imorgon blir jag 9 månader man skall flagga för mig säger matte, det kallas visst nationaldag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.