Min första hundutställning.

Idag har jag varit på hundutställning. Massor med hundar av olika slag som verkade intressanta, men jag fick inte hälsa sa matte och husse. Vi gick en lång promenad och kom sedan fram till vår ring. Där fanns det många snygga Bernerhundar en del hade tält och andra stod ute som vi gjorde. Husse tog några promenader med mig och sedan väntade vi på att det skulle börja.

När det började fick jag ett annat koppel på mig och husse tog med mig in i ringen så att domaren fick hälsa på mig, sedan fick jag springa runt med husse innan domaren ville klämma på mig och titta på mina tänder. Husse sade att jag skötte mig galant och domaren var också nöjd och visade ett blått kort, vilket betyder att jag blev Very Good.

Matte sken som en sol och var mycket nöjd och sedan åkte vi hem och då kom regnet. Vi skall visst åka på fler utställningar och det verkar ju trevligt så det ser jag framemot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.