Jag har semester.

Igår åkte vi till våra vänner i Västerlanda och jag fick stanna här några dagar. Här finns det stora hagar att springa runt i, det finns katter som jag ännu inte lärt känna men de är snälla säger matten. Jag får bara inte jaga dem.

Det är första gången som jag inte sover hemma det kändes först lite konstigt men nu har jag insett att min matte kommer ju tillbaka. Bon brukar ju sova hos mig och sedan åka hem igen, det är nog så man gör när man inte är så liten längre för jag är ju en stor kille nu.

Här finns massor av saker att leka med och goda ben att tugga på, det verkar som ett bra ställe att vara på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.