Igår firade vi midsommar.

Vi åkte iväg till våra släktingar som bor underbart vid en vacker sjö.
Där fanns det många människor och flera hundar och jag fick springa lös så mycket jag ville. Ibland ropade matte på mig och då kom jag direkt innan nästa tur. I huset fanns det en annan hund som heter Roy och han talade tydligt om för mig att jag skulle lyda honom och det gjorde jag så klart. När vi fikade satt vi på bryggan Roy hoppade i vattnet men jag gick bara och strosade på stranden. Fy för att bli våt! Sedan gjorde människorna i ordning en stång som kläddes med löv och alla hurrade när det var klart. Sammanfattningsvis det var en mycket trevlig dag, dit åker jag gärna igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.