Idag är det lugnt!

Efter en mycket händelserik vecka har lugnet kommit tillbaka. Min kompis Bon har bott här flera dagar. Vårt lilla barnbarn har även hon bott här, den tjejen kan hålla igång Bon och mig skall ni veta. Inte en lugn stund utan att springa runt och skutta omkring. I söndags var det utställning. Det var trevligt att få träffa så många hundar så jag hade inte tid att göra vad jag skulle i ringen utan var tvungen att sno runt. Men domaren tyckte att jag var värd en Very Good trots att jag inte visade mina bästa sidor. Nästa gång skall jag göra som hundföraren vill har jag lovat matte. Igår var det kalas hela dagen, matte firade födelsedag och det kom många som hälsade på mig. I köket luktade det underbart för det lagades en god stek till gästerna. Okey jag fick lite smakprov men det mesta åts upp i vardagsrummet och jag fick sucka i köket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.