Sommaren är skön.

Här händer inte så mycket, men vissa gånger går vi riktigt långa promenader och då får jag inte gå och lukta som jag vill utan hussen eller matten bestämmer var jag skall gå och vem jag skall få prata med. Det kallas visst uppfostran andra gånger får jag springa lite mer fritt ofta är då barnbarnet med och hon springer också fritt. När vi kommer till lekplatser får jag sitta och titta på när hon springer från den ena roliga saken till den andra men jag skall bara vänta, lite orättvist tycker jag nog. Men jag har det kul i trädgården med alla mina leksaker och så brukar jag hjälpa husse att gräva i rabatterna, han verkar inte så glad över det för han går alltid dit efteråt och gräver lite till. Han kanske tycker att jag tar jobbet från honom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.