Vi har det bra!

Barnbarnet har varit här i flera dagar det betyder tjo och tjim. Hon springer runt med bollar och annat kul. Denna gång hade hon min kompis Bon med så nu var vi två som jagade runt i vår trädgård en gång fick vi besök av Nicko, grannhunden en mycket pigg kille.

Ibland säger matte eller husse att nu skall hundarna vila som om dom skulle begripa sånt! Nu har det varit riktigt trist sedan hon åkte hem och tog Bon med sig.

Husse och jag har övat att gå på utställning och jag vet precis hur man gör. Igår var vi nere i stan gissa om det var mycket folk där och föralldel en hel del hundar men det brydde jag mig inte om. Några fick jag hälsa på men de flesta var inte intresserade eller kanske det var matte som inte var intresserad och jag får ju göra som hon bestämmer.

Idag har husse och jag tagit vår första cykeltur och det gick bra husse var mycket nöjd när vi kom hem igen.

Imorgon skall vi gå upp tidigt för vi skall på utställning, det ser jag framemot!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.