En dag i Ljungby.

I morse gick vi upp tidigt och åkte till Ljungby. På vägen stannade vi och fikade och jag fick en promenad. När vi sedan kom fram fick jag träffa flera hundar som var av samma sort som mig. Sedan satte vi oss vi sidan av något som kallas ringen men är en fyrkant. Min första matte kom och hälsade på mig och min syster var också där samt andra hundar som jag träffat på min kennel. Sedan fick husse och jag gå in i ringen tillsammans med andra hundar så att domaren skulle få se mig. Jag gjorde så gott jag kunde och husse skötte sig också bra. Domaren gav oss ett papper där det stod hur fin jag är och jag fick rosett och present med mig hem. Till sist fick alla hundar som kom från Ekespång ställa upp tillsammans, det kallas visst uppfödarklass och det gick ju också bra. Nu har jag kommit hem och är jättetrött!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.