Vilken vecka!

Den senaste veckan har jag haft fullt upp. Två barnbarn som vill leka hela tiden och en kompis som besökt mig till och från, jag menar förstås Bon. Däremellan har husse tränat med mig för vi har varit på utställning nu igen. Husse har borstat och kammat mig mest varje dag och när jag hunnit har jag varit ute och busat med barnbarnen. På utställningen igår fick jag träffa massor med fina hundar men tror ni att jag får prata med dem? Nej!! säger matte och husse! Nu skall vi gå fint och visa att du kan sköta dig- Sedan fick jag springa runt med husse och en man kom fram och klämde på mig, han tyckte visst att jag var fin men borde träna mer så nu blir det ännu jobbigare här. Men matte var nöjd när vi åkte hem för att jag var en very god hund det betyder att jag hade en blå rosett med mig hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.