Jag har varit hos min uppfödare.

I onsdags åkte vi till min första matte. Hos henne finns det många fina bernerhundar skall ni veta! När jag kom dit blev jag ompysslad och hon klippte klor och putsade mina öron m.m. Efter det fick jag hoppa upp i badkaret och hon tvättade mig ordenligt, sedan fönade hon mig tills hela pälsen var torr. Ni anar inte hur fin jag är när jag är nybadad!

Idag har jag varit på utställning och matte var nöjd med både mig och husse. Men det var många andra fina hundar så det var inte lätt att glänsa, men domaren sade att jag var fin men behöver få bli lite bättre innan jag får ett excellent men very good är inte dåligt säger matte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.