Det är höst!

Ute regnar det och det är inte alls skönt att ligga ute. Men vissa dagar är det riktigt skönt och kallt så att man ligga ute och njuta av livet. För ett tag sedan var vi i Småland och träffade flera andra mattar och hussar. Jag fick gå med husse och vi skulle göra precis som en tjej sade. Riktigt trevligt skall ni veta! Jag fick leka och gå fint och så försökte man skrämma mig med ett pistolskott men inte berörde det mig, han sköt ju i luften och inte mot oss. På ett ställe rasslade det till när vi gick och det måste man ju undersöka.
På rasten fick jag träffa flera av mina syskon trevliga hundar alla var vi uppspelta men det blev en bild i alla fall. Det gäller ju att komma ihåg att vi kommer från en fin familj. Min mamma är en stilig hund och min pappa har jag inte sett men matte säger att jag har goda anlag. Hon är mycket stolt över mig. Men hon tjatar om att jag är en slyngel. Som om inte jag vet hur man skall uppföra sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.