Det var länge sedan sist!

Men det har hänt en hel del, tiden går fort. Vi har haft besök av Bon några gånger och det är trevligt, ibland har han övernattat. Vi har också varit på en utställning och det är verkligen roligt att få träffa så många andra hundar. Men husse och matte vill inte att jag skall prata med alla, men själva pratar de med många och jag skall sitta och vänta. De säger att jag måste lära mig att vänta. Jag går ganska fint när vi är ute på promenad även om jag ibland går med nosen nere i marken mer än uppe, men jag måste ju lukta.
Oftast när de går hemifrån säger de att jag skall vänta och att de kommer snart. Vad betyder Vänta? Jag brukar passa på och läsa någon tidning som jag hittar eller vända på hallmattan. När de sedan kommer hem blir de sura och jag får ingen belöning. Men om jag sitter still och inte rör något så får jag belöning. Ibland får jag ett ben innan de går och då har jag ju någonting att göra. Men oftast är jag snäll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.