Dagarna går fort!

Husse kom och vi gjorde många trevliga saker. Barnbarnen har varit här så det var många som man skulle ha koll på. Nu har det varit lugnt en vecka och matte och jag försöker njuta av livet. Jag har ganska bra ordning på matten om hon inte går upp ur sängen före 8 så går jag dit och putter på henne. Sedan får jag mat och en lång promenad innan hon vill gå hem och göra sin frukost och då njuter jag på terassen och byter ett ord eller så med de hundar som också får sin morgonrunda. Grannens hundar gläfser mest hela dagen men det bryr jag mig inte om, de har nog aldrig lärt sig hur man gör där det finns fler människor än hundar. På dagarna är det varmt så då är det skönt att gå in men lite senare tar vi en längre tur efter att jag fått middag. Klart att jag gått runt huset några gånger på dagen för att lyfta på benet. Innan jag går och lägger mig och snarkar tar vi också en tur. Med andra ord jag har det skönt här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.