Livet i Pinomar är lättsamt.

Varje dag går sin gilla gång, promenader och trevliga möten med olika vänner. Däremellan sitter jag och kollar vem som går förbi vår grind. När det blir för varmt går jag in och lägger mig på det svala golvet.
Ibland går vi ut på ett fik och sitter och tittar på folk och andra hundar. Matte säger att jag är finast av alla.
Men nu närmar sig tiden då vi skall åka tillbaka till vårt svenska hem. Idag kom husse hit och vi har redan tagit en promenad och sedan skall de visst åka in och handla så jag får sköta huset åt dem. Men snart är jag hemma på min egen gräsmatta men innan dess skall vi bo några nätter på hotell har matte sagt. Resan avslutas visst med att jag skall få träffa fler bernerhundar hos våra vänner på Ekespångs kennel och det ser jag framemot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.