Dagarna går fort!

Vi är ju hemma nu, men här händer saker hela tiden. Vi har varit på utställning och det gick bra matte var mycket nöjd. Jag blev very good det betyder blå rosett. Jag kunde visa mig hade inte glömt hur man gör i ringen. Sedan har vi haft mycket gäster här både kända och okända. Nu har vi sålt huset och skall visst flytta till ett nytt hus, jag undrar om Bon hittar dit?

Matte och husse har donat och städat överallt så nu har vi ännu mer plats att vara på.Vi har också varit bortbjudna till andra hussar och mattar och jag har träffat en trevlig bernertjej som tyckte om att leka.

Ute är det varmt så jag går gärna in och svalkar mig då och då. Ibland tar jag en pratstund med grannhunden Nicko. När vi tar promenader möter vi många andra hundar jag undrar om det finns lika många på det nya stället?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.