Det är juli nu!

Dagarna går så fort säger matte, jag tycker det är precis som det alltid varit. Ute är det skönt och ibland för varmt så då går jag in och svalkar mig på marmorgolvet.

Min granne Nicko och jag brukar byta några skall med varandra vid staketet. Ibland går husse eller matte ut på promenad med mig om vi in te har besök eller något annat.

De städar och plockar överallt i huset de pratar om att vi skall flytta. Inget märkvärdigt jag har ju redan flyttat flera gånger till Pinomar och sedan hem igen. Men det brukar inte ske mitt i sommaren! Men jag oroar mig inte så länge som mina saker, min mat och vattenkopp står där de brukar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.