Trevlig helg.

Efter flera sköna höstdagar fick jag en riktig överraskning. I fredags fick jag besök av en bernertjej, Greta hon hade tagit med sin matte och husse för en skön helg i vårt hus. Vi har haft det riktigt trevligt och mysigt och våra mattar och hussar var så nöjda med hur vi har lekt ihop. Men det är ju inte svårt att umgås när besöket är trevligt. På nätterna har vi sovit gott och inte stört någon.

Tyvärr så åkte de hem idag men kanske kommer de tillbaka en annan gång, hon fick låna mina saker och tyckte nog att jag bor fint. Men jag vet ju att hon är van vid större hagar hemma för jag har varit där flera gånger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.