Snart blir det jul,

Här går livet i rekordfart.Ena dagen är jag i Alingsås och hälsar på min vänner andra dagen är vi här hemma. Ibland har jag min kompis Bon här och rätt som det är övernattar jag hos min kompis Bon. Det bästa med det här är att man inte hinner ha tråkigt utan varje dag är annorlunda.

När vi är hemma händer det alltid något spännande. Matte bakar och det luktar gott i köket men tro inte att man får smaka! Ibland går vi på långa promenader ner till samhället och det är verkligen spännande med alla nya intryck. Men de flesta promenaderna är nog här i omgivningarna och vi har fina skogar att gå i, alltid nya stigar. Nu har matte sagt att vi skall vara hemma ganska länge för vi skall snart fira jul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.