Jag är hemma igen.

För två veckor sedan åkte matte och jag till mitt första hem Ekespångs pensionat.

Jag blev jätteglad över att få träffa min gamla matte henne glömmer jag aldrig! Tro nu inte att jag inte trivs hemma hos husse och matte för det gör jag. Men ibland är det trevligt att få lite ombyte och få träffa andra, dessutom skulle husse och matte åka på semester och det är skönt att inte behöva sitta i bilen så mycket.

Jag har haft det trevligt och fått träffa andra kompisar, igår fick jag en spa behandling och idag när matte och husse hämtade mig berömde de matten för att jag var så fin, nybadad och borstad. När matte kom med mig och jag fick se min egen matte blev jag så glad att hon hade svårt att hålla mig.

Efter en biltur kom vi hem och nu är allt som vanligt igen och jag skall ta hand om matte så hon inte försvinner på någon mer semester. Men jag skall gärna åka tillbaka om det blir tillfälle för det är verkligen ett bra ställe att vara på och jag gav min gamla matte en puss innan jag åkte hem så hon vet att jag tycker om henne. också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.