Jag ska åka på semester till Stockholm

Idag åker husse, matte och jag till Jönköping där vi möter Fredrik (mattes och husses ena son) och hans ena dotter (lill-lill-matte?).

Sen ska vi åka bil hela vägen till Stockholm och Täby där jag ska få bo hos dem ett tag. Jag tror det ska bli riktigt mysigt, jag har hört att de har många bra skogsområden att utforska och att det finns massor med hundar i området som jag kan ”lukta upp” och hålla lite koll på när jag promenerar.

Jag har varit i Stockholm förut men den här gången hoppas jag att jag också får åka lite tunnelbana. Om det händer så lovar jag att posta lite bilder här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.